Prijsvraag Inferno

Winnen! Winnen! Winnen!

inferno-filmHet is alweer jaren geleden dat ik de thriller De Da Vinci Code van Dan Brown heb gelezen, maar wat ik nog wel weet is dat ik het in één keer uit gelezen heb. Een spannend mysterie met een intelligente invalshoek. Een literaire puzzeltocht met op elke volgende bladzijde een nieuwe clou en een nieuw stukje van de puzzel. Het is niet gek dat de thrillers van Dan Brown in heel de wereld als zoete broodjes over de toonbank gaan. En daarom vind ik het zo leuk dat ik een prijsvraag mag uitschrijven over de nieuwste boekverfilming van Brown: Inferno!

Inferno

INFERNO is de nieuwe spannende thriller van regisseur Ron Howard (The Da Vinci Code), gebaseerd op de meest recente bestseller van Dan Browns succesvolle Robert Langdon-boekenreeks.

In INFERNO wordt de beroemde hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, Robert Langdon (Tom Hanks), wakker in een Italiaans ziekenhuis met geheugenverlies. Hij ontdekt dat hij in het bezit is van geheimzinnige codes, die gecreëerd zijn door een briljante wetenschapper die geobsedeerd is door het einde van de wereld en het duistere meesterwerk Inferno van Dante Alighieri.

Als blijkt dat zijn leven in gevaar is, helpt de jonge dokter Sienna Brooks (Felicity Jones) hem te ontsnappen en de mysterieuze codes te ontcijferen. In een race tegen de klok proberen Langdon en Brooks samen het wereldbedreigende complot te stoppen.

Met o.a. Tom Hanks, Felicity Jones, Irrfan Khan, Omar Sy, Ben Foster en Sidse Babett Knudsen.

Geregisseerd door Ron Howard (The Da Vinci Code, Angels & Demons). Geschreven door David Koepp. Gebaseerd op het boek van Dan Brown.

INFERNO draait vanaf 13 oktober in de bioscoop.

www.infernofilm.nl
www.facebook.com/InfernoFilmNL

Prijsvraag

Klinkt goed toch? Ik mag van Universal Pictures een aantal prijzen weggeven die met de film te maken hebben.

2×2 vrijkaarten voor de film
2x het boek Inferno van Dan Brown
2x een kek leeslampje van de film

Wat moet je er voor doen? Heel simpel! Laat hieronder een reactie achter met waarom jij vindt dat jij één van deze leuke prijzen zou moeten winnen. En wie weet ben jij dan één van de gelukkigen! Je kunt tot vrijdag 14 oktober reageren. Dan pluk ik er de winnaars uit!

4.00 avg. rating (79% score) - 2 votes
This entry was posted in Boeken.

5 comments

 1. Jens says:

  Ik zou graag een prijsje winnen. Als het de bioscoop kaartjes zijn, dan kan ik twee mensen gratis meenemen naar deze film. Ik heb namelijk zelf een abonnement op de bios dus hoef hier niet extra voor te betalen. In dat geval maak je dus 3 personen blij!

  Ik heb de films van de eerdere delen ook al gezien en kan dus zonder problemen het nieuwe deel kijken of lezen ;D.

 2. Linda Raaijmakers says:

  Als ik de kaartjes zou winnen ga ik gezellig met manlief een avondje weg en regel ik oppas voor onze tweeling Lucas & Eva. Zou ik het boek winnen kan manlief heerlijk ontspannen na het werken 🙂 Een leeslampje is altijd handig 😀

 3. Diane van Beers says:

  Jaren geleden was ik in Florence. Nu ben ik geen fanatieke bezoeker van musea, kerken en andere gebouwen, maar bekijk ze liever vanaf een terras met een glas wijn, of twee. Een paar jaar later las ik Inferno van Dan Brown; ik kon me wel voor mijn kop slaan. Hij nam me in al die gebouwen mee naar binnen en liet me zien wat ik gemist had. Ik ben blij dat het boek nu verfilmd is en ik de kans krijg om de binnenkant echt te mogen zien, al is het in de bioscoop. Als dat de kaartjes niet waard is!

Geef een antwoord